Projects

Wij ontwerpen en produceren unieke collecties en items in opdracht. Met deze fotoserie, gemaakt door fotografe Saskia Brokx, laten wij zien hoe de procedure van een ukelele tas (opdrachtgever Uked.nl) van ontwerp tot de levering aan de klant verloopt. 

Na het bespreken van de wensen van de klant gaan wij schetsen en zoeken een passende stoffencombinatie en ontstaat het ontwerp. Na goedkeuring van de klant worden de details besproken met onze coupeuse Judith en wordt het ontwerp met aandacht en veel kennis in het naaiatelier uitgewerkt tot een uniek eindproduct. 

Verder werken wij al ruim 10 jaar met een groep vrouwen in Changrai wie met passie en liefde onze collecties produceren. Jarenlang hebben zij onze enorme producties flowercrowns en accessoires verzorgd met veel aandacht en plezier. Ondertussen produceren zij enkele jaren meerdere tassen collecties voor oa onze opdrachtgever Uked.nl 

Sinds 15 jaar zijn wij geregeld te vinden in Marokko voor producties. Zo hebben wij de living- collectie 2020 voor Ibizamode.nl mogen produceren met een groep fantastische artisans. Iedere 2-3 maanden laten wij ook in deze onzekere periode collecties naar Nederland sturen voor onze pop-up winkel, webshop en opdrachtgevers. Ben je ook geïnteresseerd je eigen label te starten of onze collecties aan te bieden in jouw assortiment, neem contact met ons op en wij zullen jou daarin begeleiden. 

Liefs team Chica Bonita 

 

 

 

© 2011 - 2021 Chica Bonita | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore